Boraink:

Egri Chardonnay
Fél évszázaddal ezelőtt a Chardonnay csak mint egy álmos francia borvidék szőlőfajtája volt ismeretes Azóta meghódította a világot: ahol ismerik és szeretik a bort, a Chardonnay magas. üde savtartalmával ma a fogyasztók egyik kedvence. A világ számos országában termesztik, s így Egerben, a borairól híres magyar városban is otthonra talált. E borban egyaránt
megtalálhatja a magyar borászok szakértelmét és a francia bor nemes hagyományait.
Verpeléti Olaszrizling
Járt -e már októberben Eger környékén a szőlőhegyek oldalában? Ha igen, láthatta, ahogy a dalos kedvű szüretelők az utolsó fajtát, az Olaszrizlinget szedik. Ha nem, jóváteheti e vétkes mulasztását, ha megkóstolja e kisünő bort! Férfias, kemény bort rejti e palack, ám a hölgyek kifinomult ízlésének is megfelel, hiszen egyesíti magában a kemény, izgalmas karaktert, ám a határozott ízeket lágy harmóniával forrasztja össze.
Egri Kékfrankos Rosé
Már az egri vár hős katonái 1552-ben, a ostromakor is a környező hegyoldalakban termett kitűnő vörösborokkal oltották szomjukat az ostrom válságos pillanataiban. Eger és a vörösbor azóta is két összefüggő fogalom E palack a Kékfrankos fajta gyors feldolgozásával készült tusé borát rejti, mely bármely étel mellé bátran kínálható, fogyasztható. Javasolt fogyasztási hőmérséklet 12 C .
Egri Pinot Noir
A Pinot Noir nagyapáink kék burgundiként, a német nyelvterületen Spátburgundiként ismerték amely a világon legelterjedtebb és legrégebbi szőlőfajta. A gondos szőlőápolást rubinvörös, alkoholban, illatában gazdag borként hálálja meg, amely hosszabb érlelés után 15-16 C - on ajánljuk fogyasztásban.
Termékek, szolgáltatások:
Bikavérbor
bor névreszólósításbor programajánló
bor reprezentációborbemutató
borbemutató szervezésborbolt
borcímkézésborkóstolás
borpalackozásborturizmus
cabernetcégajándék
chardonnayEgri Bikavér
fehérborhárslevelű
lédig bormuskotály
olaszrizlingpincelátogatás
pinot noirüveges bor
vinotékavörösbor
zweigelt
Gyártott, forgalmazott márkák:
EGRI PINOT NOIR VERPELÉTI HÁRSLEVELŰ
VERPELÉTI OLASZRIZLING EGRI CABERNET
EGRI CHARDONNAY DEBRŐI HARSLEVELŰ
ÉSZAK MAGYARORSZÁGI ZWEIGELT EGRI BIKAVÉR
VERPELÉTI MUSKOTÁLY EGRI ROSÉ