Cégbemutató:

A Mátra és a Bükk Hegység lábánál fekszik az Egri Borvidék, amely a határainkon túl is ismert. A magyar borok közül egyik legismertebb bormárka az Egri Bikavér de a Debrői Hárslevelű a Verpeléti Muskotály vagy Egerszóláti Olaszrizling nevek is ismerősen csengenek. A Tarna völgyében elterülő Tófalu, Aldebrő, Feldebrő és Verpelét települések által alkotott "Debrői körzetben" évszázados hagyományok és szorgos kezek munkájának eredménye a jó minőségű szőlő illetve az abból készült minőségű bor.
A Ker-Coop Kft. 1990-ben a szőlőtermelő gazdák társulásával jött létre, akik az igényes piacot is kiszolgálni képes korszerű üzemet hoztak létre, szerencsésen ötvözve a vidék nagymúltú tradícióját, a korszerű eljárásokkal.
AXXI. Század technológiájával feldolgozott, érett, kiváló minőségű termésből készült Hárslevelű, Muskotály, Chardonnay borok megőrzik a szőlő gyümölcsösségét, illat és zamatanyagát, de a tölgyfahordós érlelés után lepalackozott Bikavér, Cabernet Sauvignon, Kékfrankos bársonyosan titokzatos borai méltán keresettek. Termékei 75%-a hazai piacon, a 25%-a a határon túl Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, USA-ban kerülnek értékesítésre. Kitűnő borai ma is híressé teszik Verpelétet.


Cégkategória:
gyártó, termelő, feldolgozó
nagykereskedés
kiskereskedés

Tevékenységi kör, címszó:
borászatbortermelés, borászat
palackozás és csomagolásszőlőfeldolgozás